Kotimaista kalkkunanlihaa

Kotimaista kalkkunanlihaa

Länsi-Kalkkuna OY:n kalkkunahautomo sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Jalasjärvellä. Myös Etelä-Savossa Savonlinnassa haudotaan pieni määrä kalkkunoita. Länsi-Kalkkunan kalkkunateurastamo ja lihanleikkaamo sijaitsevat Satakunnassa Säkylässä ja Köyliössä.

Suurin osa, 99 %, suomalaisista kalkkunoista kasvatetaan Länsi-Kalkkunan sopimustuotantona. Tällöin kasvattaja tekee yhteistyötä hautomon ja teurastamon kanssa koko kasvatusajan ja kaikissa lintuihin liittyvissä asioissa.

Länsi-Kalkkunan tuottamaa kalkkunanlihaa markkinoidaan kuluttajille yrityksen omistajien tuotemerkeillä eli Atria, HK ja Kariniemen. Kotimaisen kalkkunanlihan tunnistat pakkauksen Hyvää Suomesta -merkistä, sekä edellä mainituista tuotemerkeistä!

Lue lisää Atria Suomen ja HKScan Finlandin toiminnasta.