Kalkkuna-pestopastavuoka

Ainekset

4 hengelle

1 pkt kalkkunan fileepihviä (480g)
Suolaa
Mustapippuria
2 rkl rypsiöljyä

 

Puolikas kesäkurpitsa
1 pieni sipuli
1 paprika

 

6 dl kuohukermaa
1 dl vettä
2 rkl pestoa
1,5 tl suolaa

 

400 g laadukasta penne pastaa
175 g juustoraastetta

Valmistus

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Kuutioi kalkkunan fileepihvit. Paista kalkkunakuutioita pannulla öljyssä ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Nosta kalkkunat kulhoon odottamaan.

Kuutioit kesäkurpitsa ja pilko sipuli ja paprika. Paista kasviksia samalla pannulla, kunnes ne pehmenevät hieman.

Lisää pannulle kuohukerma, vesi, pesto ja suola ja anna kiehua pari minuuttia.

Lisää joukkoon kalkkunakuutiot ja sekoita.

Voitele uunivuoka ja kaada vuoan pohjalle raaka pasta. Kaada päälle kastike ja sekoita hyvin.

Lisää juustoraaste pinnalle.

Kypsennä uunissa n. 40 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.

Anna vuoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Koristele tuoreilla yrteillä.