480 g Kalkkunan fileeleikettä
1 prk (230 g) ananaspaloja mehussa
2 pientä porkkanaa ohuina viipaleina
1 vihreä paprika
2 rkl öljyä
Sweet & Sour kastike
2 rkl maissitärkkelystä
1 dl ruokosokeria
2,5 dl vahvaa kanalientä (2,5 dl vettä + 1 kanaliemikuutio tai 1 rkl kanafondia)
0,5 dl siideriviinietikkaa tai omenaviinietikkaa
0,5 dl soijaa
0,5 dl ketsuppia
ananasmehu purkista
Yhdistä kattilaan kastikkeen kaikki aineet ja sekoita hyvin.
Kuumenna kastiketta koko ajan sekoittaen ja keitä viitisen minuuttia, kunnes kastike on paksuhkoa. Laita sivuun odottamaan.
Leikkaa kalkkunan fileeleikkeet tasakokoisiksi suikaleiksi ja pilko kasvikset.
Laita kuumalle pannulle öljyä ja lisää ensin porkkanat. Paista porkkanoita hetki ja lisää sitten kalkkunasuikaleet pannulle ja ruskista.
Lisää ananaspalat ja paprikat ja jatka paistamista, kunnes kalkkunat alkavat olla kypsiä.
Lisää joukkoon sweet & sour kastike ja kiehauta.
Tarkista maku ja tarjoile keitetyn riisin kanssa.