POHJA
½ dl perunasosejauhetta (tai 1 dl perunasosehiutaleita)
2 ¼ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
¼ tl suolaa
100 g voita
1 dl vettä tai kermaa
TÄYTE
200 g kalkkunanleikettä
1–2 sipulia
2–4 valkosipulinkynttä
200 g mozzarella-juustoraastetta
3 munaa
2 dl ruokakermaa
1 dl maitoa
½ tl mustapippuria
½ tl savupaprikajauhetta
½ tl timjamia
¼ tl suolaa
Aloita salsasta. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Muista poistaa kanta. Sekoita mukaan limettimehu, yrttisilput ja mausteet. Nosta salsa maustumaan jääkaappiin.
Paloittele kalkkunaleikkeleet. Valuta maissi liemestään.
Sekoita ranskankermaan limettimehu, suola ja chilikastike.
Lado tortillat leivinpaperin päälle uunipellille. Sivele pohjat ensin ranskankermalla. Ripottele päälle kalkkunasuikaleet, maissit ja lopuksi juustoraaste.
Kypsennä tortilloja 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on saanut pintaansa herkullisen värin.
Kukin ruokailija voi ripotella tomaattisalsaa tortillansa päälle.