1 kg kalkkunan rintafileeetä
3 rkl harissatahnaa
1 rkl oliiviöljyä
2 tl korianterinsiemeniä
1 ½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
Lisäksi:
1 kuorittu ananas
2 keskikokoista vihreää paprikaa
10 grillivarrastikkua
Tilli-fetakastike:
3 dl maustamatonta turkkilaista jogurttia
2 rkl oliiviöljyä
100 g fetajuustoa
1 dl tilliä hienonnettuna
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Kuutioi rintafilee reilun kokoisiksi kuutioiksi. Lisää harissa, öljy ja mausteet. Hiero seos lihakuutioihin käsin (käytä suojakäsineitä). Anna maustua huoneenlämmössä.
Paloittele ananas lohkoiksi ja kuutioi paprikat.
Valmista kastike. Laita jogurtti kulhoon ja lisää öljy. Murenna joukkoon feta ja lisää tilli sekä mausteet. Laita jääkaappiin odottamaan.
Pujota grillivartaisiin vuorotellen kalkkunaa, ananasta ja paprikaa. Voitele vartaat öljyllä.
Grillaa vartaita välillä käännellen noin 10 minuuttia, kunnes kalkkuna on kypsää. Tarjoa vartaat tilli-fetakastikkeen kanssa.