Kalkkunavartaat

Ainekset

6 hengelle

1 kg kalkkunan rintafileeetä
3 rkl harissatahnaa
1 rkl oliiviöljyä
2 tl korianterinsiemeniä
1 ½ tl suolaa
½ tl mustapippuria

 

Lisäksi:
1 kuorittu ananas
2 keskikokoista vihreää paprikaa
10 grillivarrastikkua

 

Tilli-fetakastike:
3 dl maustamatonta turkkilaista jogurttia
2 rkl oliiviöljyä
100 g fetajuustoa
1 dl tilliä hienonnettuna
ripaus suolaa 
ripaus mustapippuria

Valmistus

Kuutioi rintafilee reilun kokoisiksi kuutioiksi. Lisää harissa, öljy ja mausteet. Hiero seos lihakuutioihin käsin (käytä suojakäsineitä). Anna maustua huoneenlämmössä.

Paloittele ananas lohkoiksi ja kuutioi paprikat.

Valmista kastike. Laita jogurtti kulhoon ja lisää öljy. Murenna joukkoon feta ja lisää tilli sekä mausteet. Laita jääkaappiin odottamaan.

Pujota grillivartaisiin vuorotellen kalkkunaa, ananasta ja paprikaa. Voitele vartaat öljyllä.

Grillaa vartaita välillä käännellen noin 10 minuuttia, kunnes kalkkuna on kypsää. Tarjoa vartaat tilli-fetakastikkeen kanssa.