Kalkkunasta monenlaista mehevää

Kalkkunasta monenlaista mehevää

Mehevästä ja nopeasti kypsyvästä kalkkunanlihasta on helppo taikoa herkullisia aterioita. Kalkkunanlihoja voi käyttää vastaavalla tavalla kuin broilerinlihaa tai monia muita lihoja. Mietona se sopii hyvin niin perusmakujen ystävälle kuin vahvempaakin maustamista harrastavalle.

Luontaisesti murea, vähärasvainen ja nopeasti kypsyvä kalkkunanliha onnistuu parhaiten kuumilla ja kuivilla kypsennysmenetelmillä, kuten paahtamalla pannulla tai uunissa, paistamalla niukassa rasvassa, vokkaamalla ja pikapaistamalla, grillaamalla sekä kypsentämällä savustuspöntössä. Kalkkunanliha on mureaa, nopeasti valmistuvaa ja oikein kypsennettynä myös erittäin mehukasta.

Kalkkunanlihaa on saatavilla kaupoissa monessa muodossa: leikkeleinä, jauhelihana, kokonaisena kalkkunana, fileerullana, nahallisina ja nahattomina fileinä sekä fileeleikkeinä.

Kalkkunasta saat herkullista syötävää niin arkeen kuin juhlaankin.

Kypsennä oikein