Kalkkuna Saltimbocca

Ainekset

4 hengelle

1 rs (480 g) kalkkunan fileeleikkeitä (maustamaton)
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 pkt ilmakuivattua Parman kinkkua 
2 salvianoksaa

 

Paistamiseen:
voita
oliiviöljyä

 

Rosmariinipavut:
1 tlk säilöttyjä, isoja valkosia papuja 
2 rkl oliiviöljyä
2 oksaa rosmariinia

Valmistus

Pyyhi fileeleikkeet kuiviksi ja nuiji niitä muovikelmun välissä ohuemmiksi, jos tarvetta. Mausta suolalla ja pippurilla.

Laita leikkeen päälle viipale kinkkua ja salvianlehti. Kiinnitä cocktailtikulla. Toista samoin lopuilla leikkeillä.

Kuumenna pannulla voi ja öljy. Paista leikkeitä välillä käännellen noin 4 minuuttia, kunnes kalkkuna on kypsää. Voit myös grillata saltimboccat.

Valuta ja huuhtele pavut. Laita pieneen kattilaan öljy ja lisää pavut. Kuumenna kiehuvaksi. Hienonna rosmariini ja lisää se kattilaan. Keitä hiljalleen 7 – 8 minuuttia, kunnes pavut hieman pehmenevät.

Tarjoa saltimboccat papulisäkkeen kanssa.