Kalkkunaa ja gnoccheja

Ainekset

4 hengelle

1 pkt (480 g) kalkkunan fileeleikettä 
¾ tl suolaa
½ tl mustapippuria
2 ps gnoccheja 
2 isoa valkosipulin kynttä
1 parsakaali nuppuina
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
½ tl sormisuolaa
1 ruukku basilikaa tai versoja

 

paistamiseen rypsiöljyä

Valmistus

Kuutioi fileeleikkeet ja mausta ne suolalla sekä pippurilla. Kuumenna öljy pannussa ja paista siinä kalkkunakuutioita, kunnes ne ovat kypsät.

Pyyhi pannu puhtaaksi ja lisää 2 rkl öljyä. Kumoa kuumalle pannulle gnocchit ja lisää valkosipulinkynnet. Paista muutama minuutti. Lisää pannulle parsakaalin nuput ja jatka paistamista vielä 3-4 minuuttia. Lisää pannulle kalkkunakuutiot ja aurinkokuivatut tomaatit. Mausta sormisuolalla. Kuumenna ja tarjoa heti. Viimeistele ruoka tuoreella basilikalla tai versoilla.