1 pkt (480 g) kalkkunan fileeleikettä
¾ tl suolaa
½ tl mustapippuria
2 ps gnoccheja
2 isoa valkosipulin kynttä
1 parsakaali nuppuina
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
½ tl sormisuolaa
1 ruukku basilikaa tai versoja
paistamiseen rypsiöljyä
Kuutioi fileeleikkeet ja mausta ne suolalla sekä pippurilla. Kuumenna öljy pannussa ja paista siinä kalkkunakuutioita, kunnes ne ovat kypsät.
Pyyhi pannu puhtaaksi ja lisää 2 rkl öljyä. Kumoa kuumalle pannulle gnocchit ja lisää valkosipulinkynnet. Paista muutama minuutti. Lisää pannulle parsakaalin nuput ja jatka paistamista vielä 3-4 minuuttia. Lisää pannulle kalkkunakuutiot ja aurinkokuivatut tomaatit. Mausta sormisuolalla. Kuumenna ja tarjoa heti. Viimeistele ruoka tuoreella basilikalla tai versoilla.