Italialaiset kalkkunarullat

Ainekset

6 annosta, gluteeniton, munaton

800 g kalkkunan lehtipihvejä (miedosti suolattu)

 

TÄYTE
125 g kiinteää mozzarellaa
1 punainen paprika kuutioina
1 dl tuoretta basilikaa silppuna
2 tl luomusitruunankuorta raastettuna
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
2–3 dl omenamehua tai valkoviiniä
½ kanaliemikuutiota

 

PÄÄLLE
1 dl parmesaanijuustoraastetta

Valmistus

Leikkaa täytteen mozzarella pieniksi kuutioiksi. Sekoita mukaan paprikakuutiot, hienonnettu basilika, sitruunankuoriraaste, suola ja pippuri.

Levitä kalkkunan ohutleikkeille täyteseosta, rullaa ja nosta voideltuun uunivuokaan saumapuoli alaspäin.

Kaada vuokaan mehu tai viini, jonka joukkoon olet murentanut liemikuution. Ripottele rullien pinnalle parmesaaniraastetta. Kypsennä rullia 180-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa kalkkunarullat yrteillä ja täysjyväsinapilla maustetun juuresmuusin ja salaatin kera.