800 g lövbiffar av kalkon (lätt saltade)
FYLLNING
125 g fast mozzarella
1 röd paprika i tärningar
1 dl färsk finhackad basilika
2 tsk rivet skal av ekologisk citron
1 tsk salt
½ tsk svartpeppar
2-3 dl äppelsaft eller vitt vin
½ hönsbuljongtärning
TOPPNING
1 dl riven parmesanost
Skär mozzarellan till fyllningen i små tärningar. Rör i paprikatärningarna, den finklippta basilikan, rivet citronskal, salt och peppar.
Bred ut fyllningen på den tunna kalkonfilén, rulla ihop och lägg i en smord ugnsform med skarven nedåt.
Häll på saft eller vin, som du smaksatt med en buljongtärning. Strö riven parmesan ovanpå. Grädda anrättningen i ugn i 180 grader i ca 30 minuter.
Servera rulladerna med rotmos smaksatt med örter och helkornssenap och sallad.