Big Mac kastike
2 dl laadukasta majoneesia, kuten Hellman’s
0,5 dl ketsuppia
2 rkl suolakurkkuja hienonnettuna
2 rkl punasipulia hienonnettuna
1 rkl valkoviinietikkaa
Salaatti
400 g kalkkunan jauhelihaa
2 tl suolaa
1 tl mustapippuria
n. 250 g Romainesalaattia tai pikkusalaattia
80 g cheddar-juustoa raastettuna
1 ras (250 g) kirsikkatomaatteja
1 pieni punasipuli
1 dl suolakurkkuja pilkottuna
Yhdistä Big Mac kastikkeen aineet kulhossa, sekoita hyvin ja anna maustua sen aikaa, kun teet reseptin muut asiat.
Ruskista kalkkuna jauheliha kuumalla pannulla kypsäksi ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Laita sivuun odottamaan.
Leikkaa salaatti veitsellä pieneksi, halkaise kirsikkatomaatit ja viipaloi punasipuli ohuiksi viipaleiksi.
Levitä tarjoiluastian pohjalle ensin salaatti ja sitten cheddar-raaste.
Laita sen jälkeen jauheliha, kirsikkatomaatit, punasipuli ja suolakurkut salaatin päälle omiin osastoihinsa.
Levitä lopuksi kastike raitoina salaatin päälle ja tarjoile heti.