1 pkt (ca 600 g) tunna kalkonfiléer eller -biffar
1 msk rybsolja
1 tsk salt
½ tsk svartpeppar
1 gurka
1 pkt (150 g) rädisor
1 påse (200 g) ärter
2 bladsalladshuvud
1 ask röd mangold
½ kruka färsk mynta
Soja-vitlökssås
½ dl sesamolja
¼ dl balsamvinäger
2 msk olivolja
2 vitlöksklyftor, rivna
Bulta vid behov biffarna tunna. Gnid in biffarna med olja och krydda. Stek i grillpanna eller grill, några minuter per sida. Skär biffarna i skivor.
Hyvla osten till tunna strimlor med osthyvel eller mandolin. Halvera rädisorna, större rädisor kan du skära i fyra delar. Tina ärterna. Blanda ihop ingredienserna till såsen.
Rada ut sallatsblad och röd mangold på ett serveringsfat. Bred ut gurkstrimlorna, rädisorna och ärterna ovanpå. Lägg på den skivade kalkonen och häll såsen på köttet. Toppa med färsk mynta.