1 pkt filébiff av kalkon (480 g)
Salt
Svartpeppar
2 msk rybsolja
En halv squash
1 liten lök
1 paprika
6 dl vispgrädde
1 dl vatten
2 msk pesto
1,5 tsk salt
400 g penne pasta av god kvalitet
175 g riven ost
Värm ugnen till 175 grader.
Skär kalkonfilébiffarna i tärningar. Stek kalkontärningarna i olja i en stekpanna och krydda med salt och svartpeppar. Lägg det stekta köttet åt sidan för en stund.
Tärna squashen och finhacka löken och paprikan. Stek grönsakerna i samma stekpanna tills de blivit en aning mjuka.
Tillsätt vispgrädde, vatten, pesto och salt och låt sjuda några minuter.
Tillsätt de stekta kalkontärningarna och rör om.
Smörj en ugnsform och häll den okokta pastan på formens botten. Slå över såsen och rör om ordentligt.
Strö riven ost på anrättningens yta.
Grädda i ugn ca 40 minuter tills pastan är kokt.
Låt rätten dra en stund innan servering. Dekorerar med färska örter.