Kalkon och gnocci

Ingredienser

4 personer

1 pkt (480 g) filésnitsel av kalkon

¾ tsk salt

½ tsk svartpeppar

2 påsar gnocci

2 stora vitlöksklyftor

1 broccoli i knopp

1 dl soltorkad tomat

½ tsk fingersalt

1 kruka basilika eller gröna skott

 

rybsolja till stekning

Tillredning

Tärna filésnitslarna och krydda med salt och peppar. Hetta upp olja i en stekpanna och stekt kalkontärningarna tills de är genomstekta.

Torka ur pannan och tillsätt 2 msk olja. Lägg gnocci i den heta stekpannan och tillsätt vitlöksklyftorna. Låt steka några minuter. Tillsätt broccoliknopparna och fortsätt att steka i ytterligare 3-4 minuter. Lägg i kalkontärningarna och soltorkad tomat i pannan. Smaksätt med fingersalt. Hetta upp och servera genast. Toppa portionerna med färsk basilika eller gröna skott.