1 pkt (480 g) filésnitsel av kalkon
¾ tsk salt
½ tsk svartpeppar
2 påsar gnocci
2 stora vitlöksklyftor
1 broccoli i knopp
1 dl soltorkad tomat
½ tsk fingersalt
1 kruka basilika eller gröna skott
rybsolja till stekning
Tärna filésnitslarna och krydda med salt och peppar. Hetta upp olja i en stekpanna och stekt kalkontärningarna tills de är genomstekta.
Torka ur pannan och tillsätt 2 msk olja. Lägg gnocci i den heta stekpannan och tillsätt vitlöksklyftorna. Låt steka några minuter. Tillsätt broccoliknopparna och fortsätt att steka i ytterligare 3-4 minuter. Lägg i kalkontärningarna och soltorkad tomat i pannan. Smaksätt med fingersalt. Hetta upp och servera genast. Toppa portionerna med färsk basilika eller gröna skott.