BOTTEN
½ dl potatismospulver (eller 1 dl potatismosflingor)
2 ¼ dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
¼ tsk salt
100 g smör
1 dl vatten eller grädde
FYLLNING
200 g kalkonsnitsel
1-2 lökar
2-4 vitlöksklyftor
200 g mozzarella, riven
3 ägg
2 dl matlagningsgrädde
1 dl mjölk
½ tsk svartpeppar
½ tsk rökt paprikapulver
½ tsk timjan
¼ tsk salt
Gör först salsan. Fintärna tomaterna. Kom ihåg att ta bort stjälkfästet. Blanda i limesaft, hackade örter och kryddor, Låt salsan dra en stund i kylskåpet.
Finfördela kalkonsnitslarna. Låt spadet från majsen rinna av.
Blanda crème fraiche med limesaft. salt och chilisås.
Rada tortillorna på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Stryk först crème fraiche på bottnarna. Strö på kalkonstrimlor, majs och till sist riven ost.
Grädda tortillorna i ugn i 225 grader i ca 10 minuter tills osten har smält och ytan är fint gyllene.
Matgästerna får själva tillsätta tomatsalsan på sin portion.