n. 600 g savukalkkunaa kuutioituna
1 sipuli
2 paprikaa
2 valkosipulin kynttä
puolikas punainen chili
rypsiöljyä
2 tl punaista currytahnaa
1 prk (4 dl) kookosmaitoa
8 dl vettä
1 kanaliemikuutio
3 levyä nuudeleita
2 kevätsipulin vartta
(suolaa tarvittaessa)
tuoretta korianteria
Pilko sipuli, kuutioi paprikat ja hienonna valkosipulit.
Paista kasviksia öljyssä kattilassa, kunnes ne pehmenevät.
Lisää joukkoon punainen currytahna sekä viipaloitu chili ja paista hetki.
Lisää kookosmaito, vesi ja kanaliemikuutio. Anna kiehua pari minuuttia.
Lisää savukalkkunakuutiot ja murra joukkoon nuudelit.
Anna keiton kiehua pari minuuttia. Viimeistele tuoreella korianterilla ja tarjoile maalaisleivän kanssa.